Pokazowe dania kucharzy amatorów i profesjonalistów z renomowanych restauracji oceniało jury, w którym fachowe i życzliwe uwagi wypowiadała zwyciężczyni drugiej edycji telewizyjnego Master Chefa Beata Śniechowska. Po raz pierwszy wręczono 16 certyfikatów „Karkonoska Marka Lokalna” (znak prawnie zastrzeżony). Aż 50 wystawców zaprezentowało lokalne produkty żywnościowe, artystyczne, rzemieślnicze oraz oferty usług turystycznych.
Więcej o trzeciej edycji Festiwalu Smaków Liczyrzepy we wtorkowym numerze „NJ”.
Komentarze (2)
mieszkam tu 40 lat i nie znam ani jednego produktu ani potrawy dolnośląskiej. No może piwo lwóweckie. Może ktośmnie oświeci zanim umrę
Keselica,miody pitne,golabki kruzewnickie a i ostatnio widzialam nowy browar na Miedziance :)choc potrawa on nie jest :D pozdrawiam