Książkę napisali dla ludzi, którzy chcą być zdrowi i cieszyć się długim życiem. Aldona Kujawa, współzałożycielka Ośrodka Edukacji Makrobiotycznej, przed laty prowadziła „Barek Natura” w Jeleniej Górze, żyje w zdrowiu i pogodzie ducha od dziewięćdziesięciu lat, a Jerzy Buczyński jeszcze siedem lat dłużej. W 2019 roku wydali drugą część „Pięć pór roku w naszej kuchni”. „Myślimy, że tym, czym dzielimy się z Państwem przyniesie dużo przemyśleń, może też coś zmienicie w życiu. Świat się ciągle zmienia, a w związku z tym i natura. Może warto też za tym podążać, rozwijać swoją wiedzę i doświadczać czegoś nowego. My podjęliśmy temat związany z odpornością. Uważamy, że od niej zależy komfort i długość naszego życia”- przekonują autorzy.
Uwaga! W poniedziałek, 10 czerwca 2019 r, o godz. 17.00 w sali konferencyjnej jeleniogórskiej Książnicy Karkonoskiej przy ul. Bankowej, odbędzie się spotkanie autorskie z Aldoną Kujawą i Jerzym Buczyńskim, których na rozmowę z czytelnikami zaprosili członkowie Dyskusyjnego Klubu Książki „Laboranci z Karkonoszy”. Podczas spotkania promowana będzie także kolejna już część „Pięciu pór roku w naszej kuchni”, która właśnie trafia na rynek.
Ostatnio komentowane
allergy asthma relief asthma rates
stromectol for sale http...
allergies and kids options treatment center
albuterol inhaler without...
Może cymbale zaczniesz się czepiać tych na górze?Boisz się prymitywów z...
severe hair loss gi journal
ivermectin for humans http ivermectin...
journal of gastrointestinal endoscopy fish allergy symptoms
...