
Sceny kręcone były przy fontannie na tle pałacu i na tyłach obiektu. Tam znajdowało się całe studio nagraniowe z reżyserką. W ustawionym tam ogromnym namiocie zainstalowane było oświetlenie i kamery telewizyjne oraz sprzęt kuchenny AGD. Można było się poczuć jak w tradycyjnej kuchni.
Polski Turniej Wypieków to siedmioodcinkowy program kulinarny, prowadzony w formie konkursu. Uczestnicy wyłonieni w drodze castingu będą rywalizować ze sobą, przygotowując słodkości pogrupowane na różne kategorie. Każdy odcinek będzie poświęcony innej grupie cukierniczych przysmaków. Wśród nich znajdą się między innymi: torty,serniki i tradycyjne polskie specjały,takie jak mazurki. Oceniane będzie przez jury złożone z najlepszych polskich cukierników: Bożeny Sikoń-Szefowa Pracowni Cukierniczej tortownia.pl oraz mistrza świata w cukiernictwie Tomasza Dekera.
Program ukaże się w październiku na telewizyjnym kanale TLC.
Komentarze (9)
TRAGEDIA ... po co o tym piszecie?
BO NIE MAMY O CZYM !!!
Wszystkim spragnionym pysznych ciastek polecam cukiernie Tomka Dekera w Trójmieście - Pycha aż żal, że u nas nie ma w połowie tak pysznych!!!!!!!!!!!!!
Ta Grycanka jest tłusta jak mielonka Turystyczna z TESCO.....
Ośmieszacie się takimi artykułami.
Co to jest, ku*wa, plotek jakiś?
Możecie wyjaśnić, co jest ciekawego w otyłej kobiecie,
która jest znana tylko dlatego, że pochodzi z rodziny lodziarzy?
Smutne to i tragikomiczne. Skoro gwiazdami określa się tu osobniki, których jedyną znaną funkcją jest przetwarzanie materii organicznej w g...wno.
Grycanka - pani znana z tego, że jest znana i wielka mi atrakcja... Macie pojęcie, że ta pani nie ma nic wspolnego z lodami Grycan? Nie mam pojecia dlaczego o niej sie pisze