W sobotnim konkursie, który trwać będzie do godziny18, wezmą udział zespoły zawodowych kucharzy m.in. z Karpacza, Szklarskiej Poręby, Ostrowa Wielkopolskiego, Wrocławia i Warszawy. Przygotowywane będą grillowane potrawy z drobiu, ryb, mięsa wieprzowego i warzyw. Efekty oceniać będzie jury według standardów Światowego Stowarzyszenia Grilla (World Barbecue Association).
Warto odwiedzić w sobotnie popołudnie cieplicki Parki Norweski, aby podejrzeć mistrzów, a następnie rozszerzyć gamę potraw przyrządzanych we własnym ogródku, na działce lub na campingu. Ogłoszenie zwycięzców spodziewane jest o godz. 18, ale jeszcze parę godzin trawć będzie parkowa zabawa.
Komentarze (3)
Znakomita impreza, wielkie gratulacje dla organizatorów i uczestników.
Gratulacje dla organizatorów i uczestników.
Ukłony w stronę restauracji CORTE NERO.
Wyśmienite ,smaczne Dania.
Zasłużona nagroda PUBLICZNOŚCI.
Pozdrawiam