Przystawki:
1. Deska serów łomnickich, kozich i krowich (ostatnio podawanych podczas szczytu NATO w lipcu 2016) – z Gospodarstwa „Kozia Łąka”
2. Pasztet z owcy wrzosówki z gospodarstwa Kowalowe Skały,
3. Przystawki z jaj drobiu z wolnego wybiegu, z Gospodarstwa Rolnego Wiktor Zimmer,
4. Karp podgórzyński wędzony - ze Stawów Podgórzyńskich,
5. Chleb karkonoski na zakwasie – z Piekarni UliJanka
Dania na ciepło:
1. Barszcz na zakwasie własnym oraz burakach z gospodarstwa, na rosole z kurczaków z własnej hodowli z pasztecikami z wołowiny łomnickiej – Dorado, Wiejskie Delicja Janina Zimmer, produkty z Gospodarstwa Rolnego Wiktor Zimmer
2. Rolada śląska z kluskami śląskimi oraz kapustą – z wołowiny z Gospodarstwa Rolnego Wiktora Zimmera
Deser:
1. Pierniki trzcińskie, miękkie, przekładane powidłami śliwkowymi – Piernikowy.pl
2. Rogaliki orzechowe – Karkonoskie Smaki Barbara Matyja
Napoje:
1. Woda Potencjałka - Jelenia Struga
2. Likier karkonoski - Abditus sp. z o.o
Miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Karpaczu, ul. Gimnazjalna 7
koszt: 75 zł/1 os.
Zgłoszenia: sekretariat@duchgor.org , 75 644 21 65, wpłaty za kolację: 17 1090 1926 0000 0001 2100 6746, tytułem Kolacja z Duchem Gór, imiona i nazwiska osób.
Decyduje kolejność wpłat. ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA. Pocztą elektroniczną i telefonicznie można otrzymać informację czy są jeszcze wolne miejsca.
Ostatnio komentowane
allergy asthma relief asthma rates
stromectol for sale http...
allergies and kids options treatment center
albuterol inhaler without...
Może cymbale zaczniesz się czepiać tych na górze?Boisz się prymitywów z...
severe hair loss gi journal
ivermectin for humans http ivermectin...
journal of gastrointestinal endoscopy fish allergy symptoms
...